Menu

Vinterbröllop på Noors Slott!

 

I lördags var det vinterbröllop på Noors Slott! Snön har lyst med sin frånvaro men på torsdagnatt kom den! Frågan var skulle den ligga kvar….

När jag lämnar Stockholm på morgonen finns det inte mycket snö längs vägen men detta möts jag av vid Noors, snö och sol!!! Helt fantastiskt!

 

vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_1vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_2vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_3vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_4vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_10vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_11vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_12vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_13vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_15vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_18vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_19vinterbröllop_Noors_Slott_Jennie Kumlin_20

Eftersom bruden (och brudgum) är nära vänner till mig, fick jag efter portättfotograferingen vara ledig och njuta av dagen som gäst. När vi morgonen efter intog frukost/brunch hade all snö smält bort.

Bruden har styrt och planerat detta bröllop in i minsta detalj, nästan som en bridezilla ; ), och jag tror vädergudarna inte vågade göra annat än att lyda….