Menu

Jennie Kumlin

Fotograf

©-Jennie-Kumlin_170617_218 kopiera

Företagsfotografering: Jag kan hjälpa er med porträtt och gruppbilder i min studio eller på plats hos er. Jag fotar lifestyle, produkt och reportage fotografering för artiklar, hemsidor, blogg, broschyrer eller annan marknadsföring. Kontakta mig för att prata idéer och ta fram en offert.

Bröllopsfotografering: Allt började med en väns bröllop 2005. Det var nervöst men fantastiskt att få vara med på en glädjens dag! Varje bröllop är unikt men med mycket erfarenhet kan man ligga steget före och fånga många ögonblick. Jag trivs bäst att fotografera på plats, att dokumentera er, gäster, miljöer och detaljer.  Jag är även med och styr så ni får fantastiska bröllopsbilder i vackra miljöer.

Jag utgår ifrån Stockholm men har dokumenterat bröllop över hela Sverige, bl.a. i Halmstad, Tylösand, på Gotland, Ishotellet,  Sandviken, Gävle, Örebro, Öregrund, Uppsala, Mariefred, Gnesta och Katrineholm.

Boka in ett kostnadsfritt möte för att träffa mig, titta i album, fotoböcker och prata om er dag och era önskemål. Jag hoppas att jag får förtroendet att fotografera er dag!

Nöjda Kunder

cross-sign

“ Tack för allt! För ditt stöd, ditt roddande och ditt lugn, som att ha en koordinator på plats, oförglömligt! ”
“ Hej!! Åh, underbart att äntligen få se fotona :-)! Jag är så otroligt nöjd med resultatet - du är så snabb med kameran, fångar både små detaljer, var och en av barnen, allesammans och olika humör hit och dit, tänk vad vi hann med på knappt en timme. Det är nästan svårast att få med Annie (mittemellan-tjejen) på bild och normalt. Porträttbilden är något jag inte kommit i närheten med själv. Så himla fint att ha dessa minnen. Vi vill gärna ha en fotobok och förmodligen i flera ex då jag tänkte det som julklapp. ”
“ Tusen tack!! Superfina bilder 😍 (som alltid!) ”
“ Hej Jennie,
Förlåt att jag inte skrivit tidigare, men TACK, TACK, TACK. Vi älskar bilderna, känns så kul att det finns sån bredd och många in-between bilder som vi önskade. Du har verkligen gjort ett bra jobb. Fick också paketet idag, superkul!! Så fint!
“ Tack Jennie, vad många otroligt fina bilder! Jag kommer ihåg att jag tyckte själva fotograferingen var så rolig att göra, och jag tycker verkligen det syns på bilderna, vi ser så glada och kära ut! Nu måste vi bara fundera ut vad vi ska göra av alla fina bilder, jag antar att man inta kan tapetsera en hel vägg med bilder på sig själv:) Susanne ”
“ Självklart ett stort tack till självaste fotografen, som gjorde det möjligt för oss att titta tillbaka på vår fina dag. all värme till dig! Önskar att du varit med hela kvällen! Helen & Shyran ”
“ "Hej Jennie! Fan vad snygg jag blev!"   ”
“ ”Stort tack för helt otroligt fina bilder! Det finns så många vi ÄLSKAR och några har vi skrattat gott åt eftersom vi ser så ”stela” ut på bilden …… Ja herregud vilken konstnär du är, jag grät när jag såg vissa bilder. Dom träffar rakt i hjärtat. 💗….. Vi kommer självklart rekommendera dig till andra och vill gärna boka in fler gånger själva. Så kul att få så fina bilder, fint minne för oss!” ”
Sofie & Daniel
Sofie & Daniel
Noors Slott, Knivsta
Erika & Sam
Erika & Sam
Familjefotografering med 3 barn.
Micaela & Martin
Micaela & Martin
med växande familj
Camilla & Stefan
Camilla & Stefan
Norrnät Gård 26 augusti 2017
Susanne & Håkan
Susanne & Håkan
Krusenberg Herrgård 7 oktober 2017
Helene & Shyran
Helene & Shyran
Fågelbrohus, Värmdö 12/12-2015
Anjelica Engh
Anjelica Engh
Headshot för Linkedin
1 års fotografering
1 års fotografering
på ett soligt Södermalm