Menu

Leveranstider, bilder i min marknadsföring, gdpr, lagring av data och allmänna villkor.

Jag använder fotografierna för egen marknadsföring på t.ex.min hemsida, min bröllopsmässa WFS (www.weddingfairsthlm.se), trycksaker, blogg, facebook och instagram. Självklart kan man välja att inte synas, bara att maila mig och meddela sina önskemål.

Material som ingår i alla mina paket och fotograferingar är giltiga 1 år från fotograferingstillfället. Maj till september har jag högsäsong och kan därför ha svårt att hinna med ändringar och leveranser av fotoböcker/album.

Album, canvastavlor och kopior kan hämtas på mitt kontor, vill ni att det skickas står ni för portot.

Leverans av alla bröllopsbilder sker när fakturan är betald och inom 4-6 veckor efter bröllopet.

Leverans av familj/nyfödd/dop – bilder sker när fakturan är betald och inom 2-4 veckor efter fotograferingen.

Även om det ingår högupplösta bildfiler för egen kopiering  tillhör upphovsrätten alltid fotografen.

Användningsrätten får inte överlåtas/upplåtas till annan.

Användningsrätten kan köpas.

GDPR är stort och omtalat just nu, självklart kan man anlita mina tjänster, betala för sig och sedan be mig radera alla filer från mina hårddiskar, du bestämmer.

Alla rawfiler spar jag på flera hårddiskar det året bilden togs, därefter sparas de på en hårddisk som finns på en plats. Det betyder att de bröllop, porträtt, företagsjobb som togs 2020 fanns 2020 på flera hårddiskar men nu 2021 finns de bara på en hårddisk på en plats. Så brinner det där den finns så finns inte bilderna mer. Spara alltid alla bilder ni får levererade på flera ställen. Jag raderar ingenting men jag har bara möjlighet att spara en viss mängd data varje år. Vill ni köpa alla era bilder i högupplösta filer är det bara att kontakta mig.