Menu

Bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm

Allting började med att jag blev kontaktad av Lisa Nylén (som sjöng på min dotters dop och mitt bröllop) som undrade om jag ville vara med och skapa en bröllopsmässa. Hon hade ställt ut på de stora dyra mässorna och kände att vi ( jag, skräddaren Caroline Risberg, floristen Nika Wahren) kunde göra något bättre. Sagt och gjort så drog vi igång det och 3 månader senare hade vi vår första mässa, i februari 2016. 20 Januari 2018 gjorde vi vår 4:e mässa (se bilderna nedan) och nu planerar vi inför den 5:e upplagan som blir den 2 feb 2019. Det är så roligt och vi får så fin respons varje gång, av både utställare och besökare! Vill du veta mer kolla här Wedding Fair Sthlm.

jag 🙂

Caroline Risberg, damskräddare och arrangör

Lisa Nylén, bröllopssångerska och arrangör