Menu

Bröllop på Krusenberg Herrgård!

 

I fredags var det dax för Noomi & Daniel att gifta sig ute på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala. De har planerat denna dag i ca 1 år, vigsel på bryggan, brudskål i äppelträdgården och sedan middag inne i herrgården. Tyvärr ville det svenska vädret något annat, men dagen bjöd på mycket skratt, tårar och kärlek så regnet struntade vi i!

Vi trotsade regnet för att få fina bilder i de härliga närliggande miljöerna och se så fina de blev ; )  Här följer ett litet urplock.

 

 

© Krusenberg_herrgård_bröllop_02© Krusenberg_herrgård_bröllop_01© Krusenberg_herrgård_bröllop_04© Krusenberg_herrgård_bröllop_08© Krusenberg_herrgård_bröllop_06© Krusenberg_herrgård_bröllop_07© Krusenberg_herrgård_bröllop_05© Krusenberg_herrgård_bröllop_09© Krusenberg_herrgård_bröllop_03© Krusenberg_herrgård_bröllop_011© Krusenberg_herrgård_bröllop_010© Krusenberg_herrgård_bröllop_013© Krusenberg_herrgård_bröllop_012© Krusenberg_herrgård_bröllop_014© Krusenberg_herrgård_bröllop_015

Vigsel och brudskål hölls inne i receptionen/lobbyn av hotelldelen och middagen intogs som planerat i herrgården. Fina Tilde stod för makeup och hår.