Menu

Jag är finalist!!!

 

”Det känns härligt att få bekräfta att din fotobok – som vann eller kom tvåa i sin deltävling tidigare i år – nu också är med i finalen av ”Sveriges bästa Fotobok 2013”. ”

Så nu måste ni hjälpa mig igen att rösta fram min bok till en vinnare!!!  Du kan rösta här!  Min bok är nummer 7, ”Vinterbröllop”

 

”Tävlingen avslutas med stor prisutdelning på en scen på Fotomässan i Stockholm, sannolikt den 23:e november. Följt av mingel i Photohomes monter, där du kommer kunna se de vinnande böckerna och träffa både oss och andra deltagare. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig där. Vi återkommer med mer exakta tider och detaljer längre fram.
Då flera varit nyfikna så kan vi passa på att berätta att omkring 200 böcker nominerats. 50 av dem har valts ut och deltagit i fem etapper under året. I genomsnitt 310 personer har röstat per etapp, var och en på tre böcker som reglerna kräver. Det blir alltså totalt nästan 5.000 lagda röster, inte illa. Ännu fler har tittat och inspirerats, vilket också är bra. I flera omgångar har det varit jämnt in i det sista, ibland har det avgjorts med bara en eller ett fåtal rösters skillnad. I en av etapperna delade två böcker på andraplatsen, därav att det nu är 11 finalister i finalen. Kul! ”
 

Här följer lite bilder från boken:

 

011234