Menu

Drop in-Bröllop på Skansen

14 juni var det årliga eventet Drop in-Bröllop på Skansen och det var helt galet! Så mycket folk, långa köer, blåsigt men sol och melodikrysset pågick samtidigt. 464st par hade bestämt sig för att gifta sig denna dag. Men i allt ordnat kaos så fanns det florister, nagel/hår/makeup stylister, fotografer, musikanter som bjöd och upp bröllopsdans, champagnebar m.m.

Jeanette & Patrik hade också bestämt sig för att detta var deras dag! Så med mobiler i högsta hugg försökte de samla nära och kära i tid för vigsel. Vigseln skedde i ett av partytälten och följdes av kramar och champagne! Vi fick en möjlighet att smita iväg och få lite egentid och lite familjebilder.

 

©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_01©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_1©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_02©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_2©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_03©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_3©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_04©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_011©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_11©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_12©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_13©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_014©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_015©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_15©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_16©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_17©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_18©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_19©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_20©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_021©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_21©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_22©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_24©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_025©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_25©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_26©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_27©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_29©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_30©bröllop_skansen-dropin_Jennie_Kumlin_31