Fotograf Stockholm – Bröllopsfotograf | Jennie Kumlin »

Masthead header

Bröllopsmässa på Krusenberg Herrgård!

Välkomna imorgon den 26 mars på Bröllopsmässa på Krusenberg Herrgård! Går ni i giftas tankar så är det ett utmärkt tillfälle att komma till Krusenberg Herrgård för att få afternoon tea, träffa mig och få en rundvandring på gården och den vackra omgivningen.

Nedan följer lite bilder från ett vinterbröllop jag fotograferade 11 februari 2017 när Johanna & Niklas sa ja till varandra i Alsike kyrka med middag och fest på Krusenberg Herrgård.

© Jennie Kumlin_krusenberg_1© Jennie Kumlin_krusenberg_2© Jennie Kumlin_krusenberg_3© Jennie Kumlin_krusenberg_4© Jennie Kumlin_krusenberg_5© Jennie Kumlin_krusenberg_6© Jennie Kumlin_krusenberg_7© Jennie Kumlin_krusenberg_8© Jennie Kumlin_krusenberg_10© Jennie Kumlin_krusenberg_11© Jennie Kumlin_krusenberg_12© Jennie Kumlin_krusenberg_13© Jennie Kumlin_krusenberg_14© Jennie Kumlin_krusenberg_15© Jennie Kumlin_krusenberg_16© Jennie Kumlin_krusenberg_17© Jennie Kumlin_krusenberg_18