Fotograf Stockholm – Bröllopsfotograf | Jennie Kumlin »

Masthead header

Gott Nytt 2017!

Ett år till har passerat och det med många bröllop, familj och företags fotograferingar. Så roligt att så många av er hittar till mig. Det värmer att jag även har många återkommande kunder som jag har fotograferat deras bröllop, sedan blir det gravid/nyfödd samt årliga familjebilder. Det fortsätter ibland med att jag t.o.m. bjuds in till kontoret för att ta nya porträtt av kollegor : )

Förfrågningarna för bröllopsfotografering 2017 trillar in nu under jul och nyårs ledigheten, så roligt! Nu hoppas jag på lite snö till mina kommande vinterbröllop, varav det första 2017 blir på vackra Krusenberg Herrgård.

jennie-kumlin_668-copyjennie-kumlin_402-kopiajennie-kumlin_358-copyjennie-kumlin_275-copyjennie-kumlin_132-copyjennie-kumlin_536-kopiaNi missar väl inte heller att för andra året i rad så är jag med och anordnar Bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm som i år är på Hamngatan 2 i Nio Rum‘s lokaler. Bröllopsmässan är den 28 januari 2017 kl10-17 och det är Fri Entré! Välkomna!

logga

 

Tack för detta fantastiska 2016!

jennie-kumlin_322-copy