Fotograf Stockholm – Bröllopsfotograf | Jennie Kumlin »

Masthead header

Fitnessträning med Linda på Koh Lanta

 

Linda stötte jag på här nere på Koh Lanta genom mitt boende på Slow Down. Hon bor permanent på Koh Lanta och jobbar som personlig tränare, har klasser som Bootcamp Fitness och Stand up paddleboard (SUP) som bilderna nedan visar.

Jag är inte mycket för träning men att köra hennes pass nere på stranden på morgonkvisten är verkligen annorlunda, kul (!) och väldigt svettigt!

Mer info om Linda hittar du på hennes hemsida, shapemeup, eller på instagram @lindalakohlanta

 

© Slowdown_linda-fitness_sup_01© Slowdown_linda-fitness_sup_03

© Slowdown_linda-fitness_sup_02

© Slowdown_linda-fitness_sup_04© Slowdown_linda-fitness_sup_05© Slowdown_linda-fitness_sup_06© Slowdown_linda-fitness_sup_07© Slowdown_linda-fitness_sup_08© Slowdown_linda-fitness_sup_020© Slowdown_linda-fitness_sup_021© Slowdown_linda-fitness_sup_022© Slowdown_linda-fitness_sup_023© Slowdown_linda-fitness_sup_024© Slowdown_linda-fitness_sup_025© Slowdown_linda-fitness_sup_026© Slowdown_linda-fitness_sup_027© Slowdown_linda-fitness_sup_030