Fotograf Stockholm – Bröllopsfotograf | Jennie Kumlin »

Masthead header

Morgongåva / ”För honom” fotografering i vinterlandskapet!

 

I tisdags träffade jag en hårdhudad kvinna som klädde av sig i -7 ° grader! Vi var ute i ca 30-40 min och det var inte förrän vi satte oss i bilen igen som hon sa att hon frös : )

Det blev fantastisk fina bilder speciellt när hon satte på sig röda underkläder! Jag hoppas på att få visa mer inom snar framtid!

 

Fick ett super gulligt mail några timmar senare som jag bara måste få dela med mig av!

 

”Hallå där Jennie!

Dagens fotografering… jag vet inte om jag ska säga tack, grattis eller otroligt! Du fick mig verkligen att slappna av och känna att det var kul, jag som är så pryd ; ) Det kanske inte verkade så men jag och nya människor.. det kan ibland bli lite spänt. Hur bilderna än blir är jag otroligt nöjd över fotograferingen : ) ”